kezeles

Köszöntelek az energetikai kezelő és gyógyító masszázs oldalán.Az élet természete energia.Az élet természete energia.Az érintés egyben gyógyítás is. Itt valami olyasmivel szeretnélek megismertetni ami által érezheted lelki és fizikai rezgésszinted javulását-életerejét.

Az érintések kifinomult tánca ez az energiákkal, amit volt szerencsém Ázsiában elsajátítani nagymesterek tanítása által. Az energia átadásnak számtalan módszere ismert a világban. Az emberi test több mint hús és véranyag, a pozitív változásokhoz szükség van a test-lélek-szellem összehangolódására, egészséges működéséhez.

Az itt történő masszázstechnikánál, mely támogatja az energiaáramlás helyreállítását, közvetett fizikailag érezhető az azonnali blokkok oldása, méregtelenítése és csakrák kiegyensúlyozása. A kezelés során az energiatöbbletek elvezetődnek, a blokkok feloldódnak és az energiahiányban küszködő területek feltöltődnek. Harmonizál – felfrissít – gyógyít.. a teljes kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test öngyógyító folyamatát. Stressz oldásra kifejezetten ajánlott.

kezeles2

A kezelés hatására csökken az energiahiány, kialvatlanság, kiegyensúlyozatlanság, fizikai fájdalomcsillapítás gyors regenerálódása megy végbe. A lélekben előforduló diszharmónia oldásnak indul és kifejezetten gyógyító hatást idéz elő.

"A külső szépség hamar megnyeri a rokonszenvet,de állandóvá csak a lélek szépsége teszi."

"Jót tesz a léleknek ha időnként kinyitják a csapot,és engedik hogy jöjjenek azok a folyamok-a gyógyulás folyamai." - William Paul Young

"Nemcsak a madárnak van fészke. A léleknek is van .Van egy fészek ahol a lélek ugyanígy otthon lehet, ahonnan szárnyra kelhet és ahova visszatérhet. Ahol figyelmet kap szeretetet-törődést-nyugalmat. Egy ölelő érzést, otthont, ahol a szárnyaló lélekbiztonságban lehet, ahol uj erőt kaphat a további szárnyaláshoz. Igen...van ilyen fészek. Egy szív....az ő szíve."