MASSZÁZS FAJTÁK

golden-buddha

Ayurvédikus masszázs-több ezer éve ismert szerte Indiában. Kiváló lehetőség hogy a modern élet okozta stresszt csökkentsük általa.az ayurvédikus masszázs feszültségoldó,jót tesz az öregedés ellen,és segítséget nyújt abban hogy szervezetünk minél egészségesebb legyen. csökkentik az izületek feszültségét,megnyugtatja az izmokat,javítja  a keringést.

NYAKMASSZÁZS -nyak illetve válltájéki fájdalmak csökkentésére szolgál. mentális és érzelmi feszültséget oldunk vele.

TALPMASSZÁZS -célja a méregtelenítési folyamat beindítása.

HÁTMASSZÁZS -segít oldani az izmok feszültségét,gerinc merevségét,elősegíti a helyes keringést,feszültségoldó.

virag

ÁZSIAI MASSZÁZSTÍPUSOK–ALOHA hawaii köszöntés,mely annyit jelent -MEGOSZTOM VELED A SZERETET REZDÜLÉSÉT.A gyógyulás Hawaiin azt jelenti,visszatérni a bizalom és szeretet állapotába és felszabadítani a bezáródott,folyásában akadályozott vagy megrekedt életenergiát,hogy újra áramolhasson.Ennek sokféle módja van,egyik masszázstípus a LOMI LOMI. A gyógyulás azt jelenti SZABADON ÁRAMLÓ,TÁNCOLÓ ENERGIA

KAHI LOA masszázs-a test megdolgozása során képzelőerőnk segítségével egyesülünk a 8 HAWAII elemmel,a földdel,a vízzel,a levegővel,állatokkal,emberekkel-és ezzel erősítjük a masszázs mélyen ellazító tisztító és harmonizáló hatását.

Maui-Hula

"A külső szépség hamar megnyeri a rokonszenvet,de állandóvá csak a lélek szépsége teszi."

"Jót tesz a léleknek ha időnként kinyitják a csapot,és engedik hogy jöjjenek azok a folyamok-a gyógyulás folyamai." - William Paul Young

"Nemcsak a madárnak van fészke. A léleknek is van .Van egy fészek ahol a lélek ugyanígy otthon lehet, ahonnan szárnyra kelhet és ahova visszatérhet. Ahol figyelmet kap szeretetet-törődést-nyugalmat. Egy ölelő érzést, otthont, ahol a szárnyaló lélekbiztonságban lehet, ahol uj erőt kaphat a további szárnyaláshoz. Igen...van ilyen fészek. Egy szív....az ő szíve."