A tantra szanszkrit jelentése-ut a mindent átfogó tudást, kitágulását jelenti. A TANTRA elvezet önmagunkhoz, lényünk középpontjába. Tudatunk összekapcsolódik szívünk szeretetével, regenerálja a bennünk lévő életenergiát, feloldja a bennünk lévő blokkokat,félelmeket, A TEST ENERGIÁJA ha engedik behatolni a szellembe,bölcsességet hoz. A TANTRA segít, hogy boldogan, kiegyensúlyozottan, szeretetben élj, letudd rakni a feszültséget és tudatosabban élj. A TANTRA MASSZÁZS a lélek szobrászata..A finom mozdulatok segítségével gyógyító életenergiát áramoltatunk szét a testben, ami beindítja a test és lélek öngyógyító folyamatát… A zene a gyertyák. A hangulatos világítás olyan dimenzióba repit ahol megtapasztalhatod a benned élő ISTENNŐT-ISTENT, ANNAK MINŐSÉGÉT .SZERETETÉT-TISZTELETÉT….AZ A DOLGOD HOGY TÁNCOLJ….TÁNCOLJ AZ ÉLET MUZSIKÁJÁRA……..ÉS OLVADJ ÖSSZE VÉLE…..

"A külső szépség hamar megnyeri a rokonszenvet,de állandóvá csak a lélek szépsége teszi."

"Jót tesz a léleknek ha időnként kinyitják a csapot,és engedik hogy jöjjenek azok a folyamok-a gyógyulás folyamai." - William Paul Young

"Nemcsak a madárnak van fészke. A léleknek is van .Van egy fészek ahol a lélek ugyanígy otthon lehet, ahonnan szárnyra kelhet és ahova visszatérhet. Ahol figyelmet kap szeretetet-törődést-nyugalmat. Egy ölelő érzést, otthont, ahol a szárnyaló lélekbiztonságban lehet, ahol uj erőt kaphat a további szárnyaláshoz. Igen...van ilyen fészek. Egy szív....az ő szíve."